سیمرغ

خیار شور به سبک آمریکایی

این خیارشور ترد، کمی شیرین و کمی ترش، بسیار خوشمزه و نیرو بخش است. از تهیه آن پشیمان نخواهید شد. به شما توصیه می‌کنیم همراه ما این خیارشور بسیار خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید

طرز تهیه خیار شور به سبک آمریکایی

مدت زمان تهیه: ۶۰ دقیقه
مدت زمان سرد کردن: ۳ تا ۲۴ ساعت

بیشتر بدانید : طرز تهیه خیارشور بازاری، چند نکته مهم و کلیدی

مواد لازم برای تهیه خیارشور به سبک آمریکایی

۱۲ فنجان خیار کوچک برش ضخیم داده شده (در حدود ۴ عدد)
۲ عدد پیاز حلقه شده نازک
۲ قاشق غذا خوری نمک پاک شده
۴ تا ۵ فنجان یخ خرد شده
۳ فنجان شکر دانه دانه
۳ فنجان سرکه سیب
۲ قاشق غذا خوری دانه‌های خردل
۲ چای خوری دانه‌های کرفس
۴ عدد زنجبیل تازه ورقه شده ضخیم

این ترشی ترد، کمی شیرین و کمی ترش بسیار خوشمزه است که کام شما را به هیجان خواهد ‌آورد. از تهیه آن پشیمان نخواهید شد. به شما توصیه می‌کنیم همراه ما این ترشی بسیار خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید.

مرحله اول تهیه خیاشور به سبک آمریکایی: انتخاب خیار
خیار شور به سبک آمریکایی,طرز تهیه خیارشور,درست کردن خیارشور,آموزش درست کردن خیارشور در خانه,مرحله اول تهیه خیاشور به سبک آمریکایی: انتخاب خیار

خیار‌های مناسب را انتخاب کنید و آنها را به خوبی شستشو دهید. خیارهایی را انتخاب کنید که سبز، سفت و بدون لک باشد.

مرحله دوم تهیه خیارشور به سبک آمریکایی: اضافه کردن نمک و حلقه های پیاز
خیار شور به سبک آمریکایی,طرز تهیه خیارشور,درست کردن خیارشور,آموزش درست کردن خیارشور در خانه,مرحله دوم تهیه خیارشور به سبک آمریکایی: اضافه کردن نمک و حلقه های پیاز

نمک باعث دو رنگه شدن خیارها می‌شود و جلوه ای ابری به آن می‌دهد.

مرحله سوم تهیه خیارشور به سبک آمریکایی: سرد و سنگین
مرحله سوم تهیه خیارشور به سبک آمریکایی: سرد و سنگین,خیار شور به سبک آمریکایی,طرز تهیه خیارشور,درست کردن خیارشور,آموزش درست کردن خیارشور در خانه

در یک کاسه بزرگ خیارها، نمک و پیاز را به آرامی بریزید و بعد آنها را به یک آبکش انتقال دهید، که در یک کاسه قرار گرفته باشد. آنها را در یخ به صورت لایه لایه بخوابانید. روی آن یک بشقاب سنگین بگذارید و برای یک شب یا ۲۴ ساعت آن را به همین طریق نگه دارید.

مرحله چهارم تهیه خیارشور به سبک آمریکایی: آماده سازی شربت
مرحله چهارم تهیه خیارشور به سبک آمریکایی: آماده سازی شربت,خیار شور به سبک آمریکایی,طرز تهیه خیارشور,درست کردن خیارشور,آموزش درست کردن خیارشور در خانه

هنگامیکه خیارها در یخ می‌باشند شما شربت را تهیه کنید. این کار برای دادن مزه انتهایی به خیارها می‌باشد.برای تهیه شربت آن، در یک قابلمه مناسب شکر، دانه‌های خردل، دانه‌های کرفس و زنجبیل را مخلوط کنید. آن را حرارت دهید تا به جوش آید، حرارت را کاهش دهید و بگذارید ۳ دقیقه بدون درپوش بجوشد. آن را از حرارت بردارید و بگذارید خنک شود درب آن را ببندید و بگذارید کاملا سرد شود تا برای بقیه کار آماده شود.

مرحله پنجم تهیه خیارشور به سبک آمریکایی: اضافه کردن شربت
مرحله پنجم تهیه خیارشور به سبک آمریکایی: اضافه کردن شربت,خیار شور به سبک آمریکایی,طرز تهیه خیارشور,درست کردن خیارشور,آموزش درست کردن خیارشور در خانه

وقتی که خیارها کاملا سرد شد، آبکش را از کاسه خارج کنید تا خیارها از آب جدا شود. خیارها را به ظرفی دیگر انتقال دهید. شربت تهیه شده را توسط یک صافی پارچه‌ای به خیارها اضافه کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و گهگاهی آن را هم بزنید. سپس آن را از حرارت بردارید. بهتر است از یک صافی استفاده کنید تا چاشنی شما از منافذ آن عبور نکند و تنها عصاره آن به ترشی شما افزوده شود. برای نتیجه بهتر از صافی پارچه‌ای استفاده کنید.

مرحله پنجم تهیه خیارشور به سبک آمریکایی: حرارت دادن به خیارها
مرحله پنجم تهیه خیارشور به سبک آمریکایی: حرارت دادن به خیارها,خیار شور به سبک آمریکایی,طرز تهیه خیارشور,درست کردن خیارشور,آموزش درست کردن خیارشور در خانه

خیارها را حرارت دهید و اجازه دهید تا بجوشد. گهگاه آن را هم بزنید و مراقب پخت آن باشید.

مرحله ششم تهیه خیارشور به سبک آمریکایی: ریختن خیارها در بطری
مرحله ششم تهیه خیارشور به سبک آمریکایی: ریختن خیارها در بطری,خیار شور به سبک آمریکایی,طرز تهیه خیارشور,درست کردن خیارشور,آموزش درست کردن خیارشور در خانه

با یک ملاقه خیارها را وارد بطری‌های مورد نظر ضد عفونی شده کنید. البته کمی از سر آن خالی نگه دارید. روی خیار‌ها باید با شربت داغ پوشیده شود. لبه‌های بطری را با یک دستمال مرطوب تمیز کنید. درپوش آن را بگذارید، باید کاملا بسته باشد. آنها را در یخچال به صورت وارونه قرار دهید.

ارزش غذایی خیارشور آمریکایی

– کالری: ۰
– چربی اشباع شده: ۰
– چربی اشباع نشده: ۰
– کلسترول: ۰
– سدیم: ۲۹۱ mg
– هیدرات کربن: ۹ گرم
– قند: ۸ گرم
– فیبر: ۰
– پروتئین: ۰
– ویتامین c: 0
– کلسیم: ۰
– آهن: ۰
*درصد ارزشهای روزانه برمبنای ۲۰۰۰ کالری می‌باشد.

بیشتر بدانید : طرز تهیه خیارشور فوری

بیشتر بدانید : در عرض ۳ روز یک خیار شور خوش طعم و عالی درست کنید

بیشتر بدانید : آموزش تصویری تزئین خیارشور به شکل گل رز

بیشتر بدانید : طرز تهیه ترشی خیار شکم پر

تهیه و ترجمه:گروه سبک زندگی سیمرغ
semorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ

مشاهده خبر در سایت منبع

0
اشتراک گذاری:
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی الفاظ رکیک و توهین آمیز یا مغایر با قوانین کشور و شئونات اسلامی باشند، منتشر نمی شوند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر شما درباره این مطلب چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظری برای نمایش وجود ندارد.