بهداشت نیوز بهداشت نیوز

روش صحیح برای باز کردن یخ مرغ

بسیاری از ما برای باز کردن یخ مرغ، بسته گوشت منجمد را در هوای اتاق می گذاریم یا زیر آب داغ قرار می دهیم …

به گزارش بهداشت نیوز: بسیاری از ما برای باز کردن یخ مرغ، بسته گوشت منجمد را در هوای اتاق می گذاریم یا زیر آب داغ قرار می دهیم در حالی که به گفته متخصصان تغذیه بهترین شیوه یخ زدایی از مرغ گذاشتن آن برای چند ساعت در یخچال است .چون به محض این‌که دما از ۱۰ درجه سانتی گراد بگذرد، همه باکتری هایی که از قبل درون مرغ جا خوش کرده اند، شروع به تکثیر شدن می‌کنند .

روش درست استفاده از یخچال

این روش زمان بیشتری می‌برد، بنابراین باید از قبل برای آن برنامه ریزی کنید.

از آب سرد استفاده کنید

مرغ را درون یک کیسه پلاستیکی غیر قابل نفوذ بگذارید و آن را درون یک کاسه آب سرد شیر فرو ببرید. این آب را باید هر ۳۰ دقیقه عوض کنید.

مشاهده خبر در سایت منبع

0
اشتراک گذاری:
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی الفاظ رکیک و توهین آمیز یا مغایر با قوانین کشور و شئونات اسلامی باشند، منتشر نمی شوند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر شما درباره این مطلب چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظری برای نمایش وجود ندارد.